Jak gotować smacznie i zdrowo na palniku turystycznym? Czym zastapić jajka w jajecznicy? Jak zrobić kotlety mielone bez mięsa, sałatkę nie tylko z sałaty i proste pasty do pieczywa?
Wegańskie gotowanie w podróży nie musi być nudne! Nauczymy robić szybkie danie dla rodziny (jeśli ma być rodzinnie), lub romantyczną kolacja dla dwojga pod gwiazdami…
Mówimy NIE zupkom pełnym toksycznych EEEEE – stop mielonce i gorącym kubkom!
Zapraszamy na wesołe gotowanie, wszystko czego potrzebujesz to palnik (jeśli masz, kilkoma dodatkowymi będziemy dysponować), garnek (menażkę), miskę, patelnię, nóż). Dużo checi i minimalne wyposażenie to już połowa sukcesu.
Od piątku do niedzieli zapraszamy na godzinne warsztaty i pokaz wegańskiego gotowania, podczas których przekonacie się, że nie jedząc mięsa można zjeść coś więcej niż trawę i liście.
Udowadniać i pokazywać będzie Ania Parker, która już wkrótce będzie najbardziej znaną polską kucharką wegańską w Berlinie!
Prosimy o potwierdzanie udziału w zajęciach do 12 sierpnia (wysyłając maila na adres: annaparkerkill@gmail.com) – warsztaty będą otwarte, ale musimy zainteresowanym przesłać listę proponowanych produktów, z których korzystać będą podczas gotowania.
0 comments on “Weganie w podróży, co jeść zamiast trawy i liści”Add yours →